top of page

A budapesti kamara munkavédelmi képzést segítő mobil applikációt tesztelt

Új e-munkavédelem alkalmazást tesztelhet a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) 100 önkéntes tagja.

A megfelelő színvonalú és korszerű munkavédelmi képzések biztosítása érdekében új e-munkavédelem alkalmazást tesztelhet a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) 100 önkéntes tagja - közölte a budapesti kamara hétfőn az MTI-vel. Közleményükben felidézik, a kamara munkavédelem témában kerekasztal-beszélgetést rendezett, ahol a résztvevők problémaként említették, hogy a munkavédelem alapját jelentő előadás-jellegű oktatások az utóbbi években sokszor elmaradnak, és nem megfelelő tartalmúak.

A vállalatok nem használják ki a technológia nyújtotta előnyöket, online lehetőségeket. Különösen nehéz helyzetben vannak azok a kis és középvállalkozások (kkv), amelyek változó munkahelyeken, esetleg több telephelyen, elszórtan működnek, illetve nagy arányban foglalkoztatnak fizikai, nem irodai munkavállalókat - írják a közleményben.

A kamara tájékoztatása szerint a munkavédelmi kerekasztal-beszélgetésen bemutattak egy új, mobiltelefonról is elérhető e-learning alkalmazást, amely a jelenleginél könnyebben hozzáférhetővé és hatékonyabbá teheti a munkavédelmi oktatást. A Blue Colibri által négy - irodai, otthoni, kiskereskedelmi, logisztikai - munkakörnyezetben fejlesztett online oktatási anyagokat elsőként a kamara 100 önkéntes tagvállalatának munkatársai próbálhatják ki. MTI 2022. május 2.

0 views0 comments
bottom of page