top of page

A legjobb appok az Insta-posztjaid időzítéséhez

Sűrű napjaid vannak és nincs időd rendszeresen posztolni az Instagram-profilodra? Fontos neked, hogy következetesen legyenek posztjaid ahhoz, hogy az Instagram algoritmusa is felkapja őket és ezáltal magasabb legyen a közönséged aktivitása?

A legtöbb közösségi média menedzselő alkalmazásnak Instagram-kezelő funkciója is van, így érdemes olyan appot választanod, ami több platform időzítésére is alkalmas. Nem számít, hogy elfoglalt üzletember vagy, vagy egyszerűen csak nincs időd a közösségi médiára, a következő 5 eszköz segít megtervezni és időzíteni az Instagram-posztjaidat.


1. Combin Scheduler

A Combin Scheduler az egyik legjobb app az instás posztjaid ütemezésére sok ügyes tulajdonsággal. Szerkesztheted a tartalom méretét, felajánlja a legrelevánsabb hashtag-eket, link in bio funkciója is van és még sok más. Én nagyon örülök, mikor mindent megtalálok egy helyen, így ez az app is bőven eleget ad az automatikusan publikálódó Instagram feed-emhez.


Hogyan válassz?

Ha olyan Instagram-eszközt szeretnél, ami nemcsak posztolásra jó, hanem kifejezetten Instagram marketingre, a Combin Scheduler nem véletlenül első a listán.

Mellette:

- link in bio-hoz irányítja a forgalmadat,

- könnyen használható felület,

- kezelheted a tartalmat, helyszínt, hashtageket.

Ellene:

- maximum 15 db sztori időzítése az ingyenes verzióban,

- repost-oláshoz nem ajánlott.


2. Later

A Later az egyértelmű megoldás, ha fontos számodra a posztok előre ütemezése, az Instagram-analitika és a felhasználók által generált tartalom. Ez lehet a legjobb app vizuális tervezéshez, az Insta-posztjaid elemzéséhez és releváns hashtag-ek kereséséhez.


Hogyan válassz?

Ha elfoglalt üzlettulajdonosként precíz tartalomstratégiát szeretnél a márkádnak, a Later számodra a legjobb ingyenes megoldás.

Mellette:

- tartalomanalitika,

- vizuális tartalomtervező,

- többféle közösségimédia-platform is elérhető.

Ellene:

- a csoportos feltöltések sokáig tartanak.


3. Hootsuite

A Hootsuite szintén egy olyan app, amivel egy darab fényképet vagy videót ütemezhetsz be. Használhatod a csoportos összeállítót, hogy egyszerre több fotót vagy „lapozós” posztot jeleníts meg a profilodon, de csak akkor, ha iPhone-használó vagy.


Hogyan válassz?

Ha menet közben szeretnéd tervezni és automatizálni a tartalmadat, a Hootsuite lehet a legjobb választás.

Mellette:

- fényképek és videók közvetlen ütemezése,

- sztori időzítése,

- beépített tartalomtervező.

Ellene:

- „lapozós” (több fotós) posztokat csak iOS-ról lehet beállítani,

- néhány lehetőség limitált az ingyenes verzióban.


4. Buffer

A Buffer az egyik legjobb ingyenes Instagram-eszköz tartalombeosztásra. Több gyors lehetőség is van a tervezésre, és könnyen létrehozhatsz egy egységes megjelenést a naptárnézettel.


Hogyan válassz?

A legjobb megoldás olyan elfoglalt embereknek, akik az összes közösségimédia-tartalmukat egy helyről szeretnék publikálni.

Mellette:

- ellenőrizheted a versenytársaid tartalmait,

- elemezheted a közönségedet,

- heti e-mailes beszámolók.

Ellene:

- néhány megoldás nagyon bonyolult,

- az androidos appon mostanában egyre többen jelentenek bug-okat.


5. Crowdfire

Szeretnél új tartalmakat felfedezni és a meglévőket kezelni Instagramon? A Crowdfire lehet erre a legjobb választás, köszönhetően annak, hogy tartalmaidat nemcsak a közösségimédia-platformjaidon, de a saját weboldaladon vagy blogodon is kezelheted vele. Használhatod Chrome-bővítményként is teljesen ingyenesen.


Hogyan válassz?

Ha egyszerre több helyen (nem csak Instagramon) szeretnél tartalmat felfedezni és tervezni, ez az eszköz lehet leginkább a segítségedre.

Mellette:

- minden platformra átalakítható posztok,

- Chrome-bővítmény,

- automatikus képkereső.

Ellene:

- néhány lehetőség limitált,

- nagy üzleteknek nem alkalmas.


Toperczer Anita /HR KOPÓ


Forrás: embedsocial.com

A kép forrása: freepik.com

17 views0 comments
bottom of page