top of page

A legjobb előfizetéses time management appok

Az alábbi listában előfizetéses appokat találsz, amik segíthetnek céged, alkalmazottaid időbeosztásában. A díjak a szolgáltatók oldalán szerepelnek, és a felhasználók száma, a funkciók igénybevétele és az előfizetés hossza szerint változhatnak.

1. Nifty

A Nifty nagyszerű megoldás akár egyének, akár különböző létszámú csapatok együttműködésére. A dolgozók a projektek fejlődését és a munkával töltött időt egyaránt tudják a Nifty-ben dokumentálni. Különböző időintervallumok alapján személyre szabott beszámolókat kérhetsz le, amiket exportálhatsz CVS-ben vagy PDF-ben is.


2. Freedom

A Freedom segít abban, hogy ne olyan weboldalakon töltsd az idődet, amiknek nem tudsz ellenállni. Ha a közösségi médiaplatformok akadályoznak a munkádban, a Freedom blokkolja a bejelentkezési lehetőségeidet. „Munkaszakaszokat” hozhatsz létre az appon belül, így az alkalmazás tudni fogja, mikor kellene dolgoznod és mikor tiltsa le a figyelemelterelő weboldalakat és böngészőket.


3. Buddy Punch

A Buddy Punch tökéletes azoknak a csapatoknak, akik távmunkában dolgoznak. Az alkalmazásban beoszthatod, felügyelheted és irányíthatod az összes alkalmazottad. Vezetheted a dolgozók fizetését, szabadnapjait, betegszabadságát is. A Buddy Punch-on belül a projektszervezésbe is besegíthetsz. Kioszthatsz feladatokat és mérheted az azokkal töltött időt is. A szoftver GPS követővel is rendelkezik.


4. ProofHub

A ProofHub egy felhasználóbarát időbeosztó szoftver, ami a projektszervezésre és a csapattagok közti kommunikációra fekteti a hangsúlyt. Ez a felhőalapú applikáció iOS-ra és Androidra is letölthető. Tervezeteket és beszámolókat készíthetsz az időbeosztásról, így könnyen tudod követni az egy-egy feladaton töltött produktív időt. Ha az időkövetésről van szó, használhatsz időzítőt, vagy manuálisan is beírhatod a munkaóráidat. Ezek a munkaidő kimutatások exportálhatóak, megkönnyítve a számlázást.


5. Focus@Will

Érezted már úgy, hogy a zenehallgatás segít a produktivitásodon? A Focus@Will egy applikáció olyan zenei gyűjteménnyel, ami kifejezetten neurológiai célokat szolgál. Az appot neurológusok fejlesztették. Kiválaszthatod az energiaszintet, amit el szeretnél érni, a Focus@Will pedig ez alapján segít elérni munkavégzés alatti flow-élményt! Egy produktivitáskövetőt és több mint 50 különböző csatornányi zenét is tartalmaz.


6. Focus Booster

Hallottál már a Pomodoro-technikáról? Ez egy időfigyelő módszer – rövid (15-20-25 perces) időtartamokra állítasz egy időzítőt, majd olyan keményen dolgozol, amennyire csak tudsz, míg le nem jár az időd, ezután pedig szünetet tartasz. A Focus Booster a Pomodoro-módszert használja, hogy segítsen növelni a hatékonyságodat. Ingyenes verziója is van, de az mindössze 20 Pomodoro technikás periódust tartalmaz havonta, így annak, aki teljes szívvel szeretne elköteleződni a módszer mellett, inkább az előfizetést ajánljuk.


7. Replicon

A Replicon célja, hogy az üzletek minden, az idő nyomkövetésével kapcsolatos igényét kielégítse. Projekt követésre, ügyfél számlázásra, szabadság-kezelésre és a kiadások kontrollálására szolgáló funkciókat is tartalmaz. Ezek mellett széleskörű analitikus funkciókat, szoftver integrációkat és mobilos elérést is kínál. Sokszínűségének köszönhetően a Replicon tökéletes megoldás olyan nagy cégeknek, akik központosítottan szeretnék kezelni a projektjeiket, csapatukat és üzleti adataikat.


8. Bill4Time

A Bill4Time mindennel rendelkezik, amire szükséged lehet ahhoz, hogy nyomon kövesd a vállalkozásod idejét és pénzét. Különleges pontosságú időzítővel rendelkezik, ami segít követni a munkaidőt. Lejegyezheted a kiadásaidat, sőt, online fizetéseket is fogadhatsz az appon belül. A Bill4Time jó megoldás azoknak, akik egyszerűsíteni szeretnék a könyvelést és növelni a hatékonyságot. Azonban leginkább a jogi szférában dolgozóknak és nagyvállalatoknak lehet megfelelő.


Toperczer Anita /HR KOPÓ


Forrás: actitime.com

A kép forrása: freepik.com

14 views0 comments
bottom of page