top of page

Proaktív kommunikáció az időveszteség csökkentésére

Még a mesterséges intelligenciától is elvárható az őszinteség


„A fő felelősségemnek azt tartom, hogy garantáljam munkavállalóink, ügyfeleink és partnereink elégedettségét és kényelmét” – mondja Jaloveczki Péter, az Aleron IT Solution Kft. ügyvezetője.

Kérlek mutatkozz be egy kicsit, mivel foglalkozol, mihez értesz és mit csinálsz most!

Jaloveczki Péter vagyok az Aleron IT Solutions Kft. ügyvezetője. Tíz év szoftverfejlesztői és vezető fejlesztői tapasztalattal a hátam mögött igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magamból, annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsuk, elérhető áron, és a munkavállalóinknak kibontakozási lehetőséget teremtsünk.


Annak ellenére, hogy már aktívan nem veszek részt a szoftverfejlesztésben, igyekszem technológiailag képben maradni, hiszen nem várok el semmit a csapat tagjaitól, amit én magam nem tudnék vagy nem szívesen akarnék csinálni. A fő felelősségemnek azt tartom, hogy garantáljam munkatársaink, ügyfeleink és partnereink elégedettségét és kényelmét.


Mikor indult az Aleron IT Solutions, mi a küldetésetek?

2016 óta nyújtunk szolgáltatást itthon, bár az utóbbi években leginkább a nyugat-európai és az észak-amerikai piacok felé nyitottunk. Jelenleg brit, francia és amerikai ügyfelek színesítik partnereink körét. Elsősorban egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozunk, microservice és a mesterséges intelligencia területére specializálódva. Legtöbb ügyfelünk elégedettségét a rendkívül erős kommunikációs képességünkkel biztosítjuk, amely megkülönböztet minket kelet-európai versenytársainktól.


Számotokra mi a legfontosabb a munkavégzés során?

A legfontosabb a precizitás, a lelkiismeretesség, és - mivel szinte az egész csapat távmunkában dolgozik -, az átlagon felüli kommunikáció. Utóbbi nem pusztán abban nyilvánul meg, hogy valakinek van egy nyelvvizsgája, hanem abban is, hogy proaktívan, gyors válaszidőkkel tudja csökkenteni az információváltás okozta kötelező időkiesést. Multinacionális ügyfeleinkkel együtt dolgozva megtanultuk értékelni ennek jelentőségét, és ezt a kisebb partnerek is kiemelten nagyra értékelik.


Mit nyújtotok az ügyfeleitek számára, amit mások nem?

Kiváló, gördülékeny és proaktív kommunikációt. Teljes körű szolgáltatást, hiszen az egész szoftverfejlesztési folyamatot támogatjuk, ellenben staffing cégekkel, akik csak szakembereket adnak. Mesterséges intelligencia-tudást, ami a mai napig különlegesnek mondható. Minden helyzetben korrekt, üzleties hozzáállást, és rugalmasságot a változó igények mellett is.


Milyen szavak jellemzik az Aleron szervezeti kultúráját?

Családias, laza, professzionális, proaktív, őszinte, lényegretörő


Hogyan írnád le a cégen belüli munkatársak kohézióját?

Jól kijön mindenki mindenkivel. Ha valakinek van bármilyen észrevétele egy csapattárssal szemben, azt közösen megbeszéljük. Minden szituációban azonosítjuk a problémát vagy félreértést, legyen az szakmai vagy egyéb jellegű. Szerencsére erre nagyon ritkán adódik alkalom. A kohéziót egyébként alkalmanként csapatépítő tevékenységekkel is erősítjük. Úgy vélem, könnyű beilleszkedni közénk. Őszinteséget várunk mindenkitől annak érdekében, hogy az esetleges problémák időben kiderüljenek. Cserébe mi is mindig egyenesek és nyíltak vagyunk.


Mitől vagytok ti más, jobb munkáltató, mint a többi cég?

Szívünkön viseljük a munkavállalóink sorsát, sőt, top prioritásként kezeljük. Ha szükséges, a cég számára az előnytelenebb döntést hozzuk meg annak érdekében, hogy a munkatársaink elégedettebbek legyenek a munkakörülményeikkel. A szakmai fejlődést is fontosnak tartjuk, előszeretettel ösztönözzük dolgozóinkat különféle tréningek elvégzésére, tanúsítványok megszerzésére. A célunk, hogy mindenkinek olyan megélhetést biztosítsunk, amivel elégedett lehet hosszú távon. Arra törekszünk, hogy aki hozzánk jön dolgozni, innen is menjen nyugdíjba.Melyek a következő kisebb és nagyobb célok, amelyeket terveztek elérni?

Tovább szeretnénk bővíteni a csapatot értékes új tagokkal, erős szakemberekkel. Inkább a minőségre fókuszálunk, mint a mennyiségre, mivel a hosszútávú fenntarthatóság hívei voltunk, vagyunk és leszünk.


Gyebnár Levente Zoltán /HR KOPÓ

82 views0 comments
bottom of page