top of page

Egy jól fizető szakma, ami az emberi kapcsolatokra épül

Updated: Aug 9, 2022

Szeretnél elhelyezkedni a pénzügyi szektorban? Rugalmasság, kötetlen munkaidő, folyamatos szakmai támogatás, távmunka és kiemelkedően magas jutalék. Többek között ezt kínálják a biztosítási ügynöki álláslehetőségek.

Mivel foglalkoznak a biztosítási ügynökök?

Biztosítási termékeket értékesítenek. Számos sztereotípia alakult ki velük kapcsolatban, miszerint túlárazott csomagokat kínálnak, nem megbízhatóak, és kizárólag a profit fontos a számukra. Azonban nem szabad mindenkit egy kalap alá venni!


Az igazán jó szakember a munkája során folyamatosan igyekszik megfelelni az ügyfelek igényeinek. Mindig naprakész, gyorsan és rugalmasan segíti a megbízóit a kiépült kapcsolatrendszerének köszönhetően. Számos pénzügyi döntésben hasznos segítséget nyújt, egyedi kérdések esetén is bátran lehet hozzá fordulni.


A biztosítási ügynök úgy végzi a munkáját, hogy közben folyamatosan szem előtt tartja a megbízója érdekeit. Az összes szóba kerülő megoldást megvizsgálja, és a legmegfelelőbbnek ítélt csomagot prezentálja az ügyfél számára. Pontos ismeretekkel rendelkezik valamennyi termékkel kapcsolatban, és a javaslatát minden esetben megindokolja. Kizárólag olyan lehetőséget kínál, mely elérhető az ügyfél számára, és tökéletesen illeszkedik az élet- és vagyoni helyzetéhez.


Miért érdemes ezt a szakmát választani?

A biztosítási ügynöki tevékenység különleges lehetőséget kínál. Elkötelezettséggel, kellő motiváltsággal, hozzáértéssel és szenvedéllyel könnyen lehet stabil szakmai sikereket és kiemelkedő jövedelemszintet elérni ebben a szakmában. A jutalékszerzési lehetőség aktivitástól és teljesítménytől függően elérheti a havi egymillió forintot. A magas jutalékoknak köszönhetően garantált az anyagi biztonság.


Az ügynök a munkája során mások jövőbeli anyagi helyzetét helyezi biztonságba. Ha ügyesen teszi, jól eső erkölcsi sikereket is elkönyvelhet. Segíti a családok és a vállalkozások pénzügyi stabilitásának megteremtését. Nem várt élethelyzet, például betegség esetén pedig hozzájárul ahhoz, hogy megfelelő színvonalú egészségügyi ellátásban részesülhessenek. Gondoskodik arról, hogy az ügyfelek nyugdíjas korukban, vagy egy esetleges betegség, baleset esetén is megfelelő életszínvonalat tudjanak fenntartani.


Kiknek ideális a biztosítási ügynöki tevékenység?

Ez a tevékenység kiváló választás azok számára, akik egy emberi kapcsolatokra épülő szakmát szeretnének maguknak, szociálisan érzékenyek, szeretnek kommunikálni és segíteni másokon. Mindemellett igényt tartanak a folyamatos szakmai támogatásra, a rugalmasságra, a kötetlen munkaidőre, a távmunkára és a kiemelkedően magas jutalékokra.


Kiváló lehetőség mindazoknak, akik képesek bizalmas kapcsolat kialakítására. Erre azért van feltétlenül szükség, mert a személyes pénzügyeit osztja meg az ügyfél a biztosítási ügynökkel. Ha szeretnél pénzügyi területen elhelyezkedni, akkor nézd meg a diplomás pénzügyi tanácsadó és a vállalati értékesítési partner álláslehetőségeket!


Seres Dóra /ValVi.hu


A kép forrása: freepik.com

64 views0 comments
bottom of page