top of page

Funkcionalizmus és elegancia

Kelly Clarkson kollekciója több, mint 2000 darabos, a szőnyegektől a gyertyákig terjed, így elég széles a választék. A Wayfairrel közös projektjét majdnem 2 évvel ezelőtt indította el, ami nem más, mint egy otthoni bútorcsalád, ami kifinomultságával és stílusával nyomban utat tört a piacon. Minden egyes megjelenésével nem csak erős nyomást gyakorol versenytársaira, de a vásárlókat is elkápráztatja.

A-tól Z-ig

A Kelly Clarkson Home névre keresztelt termékcsalád különböző lakberendezési és dekorációs termékekkel szolgálja ki az érdeklődőket, a szőnyegektől és kültéri szettektől kezdve a szekcionált ágyakon át az ágykeretekig, olyan stílusban, amely a francia ihletésű patinás és mintás, laza vidéki motívumokkal tökéletesen keveredik - azaz tökéletes számunkra. Kelly nemrég elárulta, hogy a háttérben folyamatosan zajlanak az ötletelések, így nem meglepő, hogy hamarosan új darabok érkeznek, ami a rajongóktól döntő többségben elismerő szavakat kapott. Amikor a debütáló darabokról számolt be a közösségi médián, így fogalmazott: "Annyira izgatott vagyok, hogy megmutathatom nektek a darabokat, amelyeket most adtam hozzá a @wayfair kollekciómhoz".


Mi a titok?

A kollekció darabjai egészen új megközelítésben léptek a bútorpiacra, hisz a rendrakásról szólnak. A kollekció darabjai nem csak, hogy stílusosak, de egytől-egyig funkcionálisak, ami a mai kor embereinek elengedhetetlenek. A bútorcsalád fáradhatatlanul törekszik arra, hogy az esztétika ne menjen a prémium minőség rovására. A bútorok nagy része tömörfából készül, hogy a masszivitás garantált legyen, emellett nem lehet szó nélkül elmenni amellett sem, hogy a vásárlói vélemények alátámasztják az elégedettséget.


Három az egyben

A prémium minőségen és a stílusos megvalósításon túl mi még az előnye a Wayfairrel való együttműködésnek? A megfizethetőség. A függönyöket 12 $/panel áron kínálják, a díszpárnákat 15 $ alatti áron, a szőnyegeket pedig mindössze 21,99 $-tól már elérhetővé teszik. Vannak persze nagyobb összegeket is érő termékek, mint például az étkező- és hálószobai szettek, de ez a termékcsalád szinte minden árkategóriát lefed, ami a valódi céljuk volt.


Magas a léc

Clarkson bútorcsaládjának legkedveltebb darabjai közül az egyik a Contemporary accent mirror, ami voltaképp egy egyszerű kör alakú tükör akasztóval. Leginkább egy túlméretezett medálra vagy zsebórára emlékezteti az embert, széles fazonnal rendelkezik, amely a Wayfair szerint "elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a tükörnek, és úgy töri meg a fényt, hogy a tér nagyobbnak tűnjön". A Wayfair vásárlói egyetértenek, és közel 4000 ötcsillagos értékelést adtak a tükörnek, ami elképesztő eredmény. A tükör mellett egy igazán közkedvelt darab még egy elegáns, szögletes kivitelezésű ottomán. A hagyományos dohányzóasztal meglehetősen tartalmas és stílusos alternatívája ez a bojtos ottomán, amely Clarkson pecsétjét viseli. Öt különböző színben kapható, és majdnem 90 cm széles, ami azt jelenti, hogy remek hely tálcák, könyvek vagy akár a tévé távirányítók elhelyezésére. Alatta extra tárolóhely is található, és kerekes lábakkal rendelkezik a könnyű pozicionálás érdekében. Több mint 6500 értékeléssel a Wayfair-en, ez a puff a vásárlók körében nagy népszerűségnek örvend, és jelenleg egy szilárd 4,7 csillagos átlagot tudhat magáénak.


Domokos Dominika/Valvi.hu


Forrás: Countryliving.com

Kép(1): https://www.housebeautiful.com/shopping/best-stores/g35786368/kelly-clarkson-wayfair-collection-sale-items/

Kép(2): https://www.wayfair.com/decor-pillows/pdp/kelly-clarkson-home-modern-contemporary-beveled-accent-mirror-w004793037.html


16 views0 comments
bottom of page